De steeds populairder wordende dummy camera

Tegenwoordig worden dummy camera’s steeds meer ingezet om bijvoorbeeld het huis te beveiligen tegen onuitgenodigde gasten. De amateuristische inbrekers zullen denken dat het (in dit voorbeeld) huis wordt bewaakt door middel van camera’s, de ‘professionele inbrekers’ zullen het eerder door hebben dat er gebruik gemaakt wordt van dummy camera’s.

Het nut van de dummy camera vs. de echte bewakingscamera

De dummy camera, is zoals het zichzelf al noemt, een dummy. Die bewakingscamera neemt dus geen beelden op die aangeleverd kunnen worden aan de politie in geval van inbraak. Een echte bewakingscamera levert dus automatisch die beelden wel waardoor de eventuele inbreker (waarschijnlijk) op de beelden te zien is waardoor deze op basis daarvan toch nog opgepakt kan worden. Hoewel dit dus een groot pluspunt is voor de echte bewakingscamera zit er ook een keerzijde aan. De dummy camera plaats je uiteraard zonder dat deze ergens aangesloten moet worden of dat er programma’s aangeschaft moeten worden om de beelden op te zien. Daarnaast zijn dummy camera’s een stuk goedkoper in de aanschaf dan echte bewakingscamera’s. Daarnaast kan ook de afweging worden genomen op basis van de kans op een inbraak. Met een dummy camera verkleint u uiteraard de kans op een inbraak, alleen met een echte bewakingscamera verkleint u die kans op een inbraak nog meer. Indien u de kans op een inbraak bij u thuis niet groot acht, is het een prima idee om een dummy camera aan te schaffen. Acht u de kans groot dat er ingebroken wordt bij u thuis, bijvoorbeeld doordat er in de buurt wel meer inbraken worden gepleegd is het wellicht verstandiger om een echte bewakingscamera in overweging te nemen.

Zo goed als echt

Indien er wordt gekozen voor een dummy camera zijn er uiteraard manieren waardoor je de dummy camera zo echt mogelijk kan laten lijken.

Hieronder enkele voorbeelden om de dummy camera’s zo echt mogelijk over te laten komen:

  • Hang de camera’s op logische plekken. Zorg er dus voor dat het gebied dat de dummy camera filmt een logische plek is om te filmen, dus bij de achterdeur/ voordeur/ ramen. Op deze manier wekt het de indrukking bij een inbreker dat hij die plekken niet kan bereiken zonder gefilmd te worden.
  • Zorg ervoor dat de dummy camera’s te zien zijn voor inbrekers. Indien deze te veel uit het zicht hangen kan het zijn dat de inbrekers deze niet zien en daardoor dus niet afgeschrikt worden door deze camera’s. Op dat moment is het hele nut van de dummy camera’s weg.
  • Op het moment dat een professioneel bedrijf echt bewakingscamera’s plaatst, plakken zij vaak ook een waarschuwingssticker achter het raam dat er bewakingsbeelden gemaakt worden. Deze stickers kunt u ook achter uw raam hangen waardoor u de indruk wekt dat een professioneel bedrijf de camera’s heeft geplaatst. Dit stimuleert de gedachte dat de dummy camera’s echte bewakingscamera’s zijn.
  • Bewakingscamera’s hangen over het algemeen op plekken waar je niet zo makkelijk bij komt, denk hier aan bij het plaatsen van de dummy camera’s. Op deze manier kan je weer de gedachte stimuleren dat de dummy camera een echte bewakingscamera is.

Echt of nep

Door bovenstaande punten in overweging te nemen kan er een keuze gemaakt worden tussen dummy camera’s of echte bewakingscamera’s. Door alle plus en minpunten op een rij te zetten moet de keuze tussen ‘echt’ en ‘nep’ goed te maken zijn.

Je eigen website maken

Als je een eigen bedrijf hebt, heb je veel aan een website. Maar waarom eigenlijk? Wat voor voordelen heb je als je een website hebt, tegen als je geen website hebt? En hoe maak je je eigen website? Of wil je liever een website laten maken? In dit artikel krijg je op al deze vragen antwoorden. Lees dus gauw verder!

Voordelen van een eigen website

De voordelen van een eigen website zijn enorm. Het internet wordt steeds belangrijker. Zelfs nu vrijwel iedereen internet gebruikt, stijgt het gebruik alsnog. Je mist dan ook vele kansen als je niet in deze grote poel van mogelijkheden springt. Aanvragen gaan nu echt niet meer via de telefoongids. Alles gaat via websites. Genoeg reden dus om een eigen website op te zetten en op te laten zetten. Maar hoe doe je dat?

Eigen website maken

Als je hebt besloten dat je een eigen website maken wilt, denk je vast dat dit veel werk kost en anders wel bakken met geld! Dit is echter totaal niet juist. Met sommige tools kan je heel makkelijk je eigen website maken, en nog vrijwel gratis ook! Bij Vimexx betaal je bijvoorbeeld alleen voor de hosting en de domeinnaam en kan je gratis je eigen website daarmee maken! Erg makkelijk dus.

Eigen website maken vs. website laten maken

Misschien ben jij wel helemaal niet technisch en zie jij het totaal niet zitten om een eigen website te gaan bouwen. Dat kan. Ondanks dat het met een gratis website tool niet moeilijk is om je website te maken, kan het zijn dat je hier gewoon geen zin en/of tijd voor hebt. In dit geval kan je altijd nog een websitebouwer inhuren. Hier betaal je dan echter wel tussen de 500 en 2000 euro voor. Als je dit geld niet hebt, zijn er altijd wel studenten die het voor minder willen doen, echter is de kwaliteit dan soms wel iets minder dan een professionele webbouwer. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden om aan een eigen website te komen. Pas echter wel op dat je niet opgelicht wordt met de kosten na het bouwen van de website. Sommige bedrijven vragen een x aantal euro per maand aan onderhoudskosten of hostingskosten. Dit is totaal onnodig en alleen een manier voor hen om geld te verdienen. Trap hier dus niet in.

Conclusie

Het maken van je eigen website is zeer wenselijk wanneer je een eigen bedrijf hebt. Het is niet moeilijk om zelf een website te maken via tools van een webhosting bedrijf, maar als dit je niet ligt kan je er ook één laten maken. Echter is dit wel duurder. Ook moet je oppassen dat je niet opgelicht wordt door je webbouwer!

3d printer

Welke verschillende soorten printers zijn er?

Vraagt u zichzelf ook wel eens af welke printers er nou eigenlijk zijn? Met de opkomst van de 3D printers kunnen wij ons voorstellen dat u hoge verwachtingen heeft. Wij zetten hieronder de verschillende soorten printers voor u op een rijtje, om zodoende de juiste printer uit te kiezen voor bijvoorbeeld uw werk of bij u thuis.

Inkjetprinters

Inkjetprinters zijn het populairst bij de klanten, maar waarom eigenlijk? Als u veel foto’s print kunt u het best kiezen voor een inkjetprinter. De printers maken nou eenmaal mooiere printjes van de foto’s, zeker als u fotopapier gebruikt. Ook als u niet zoveel print kunt u voor de inkjetprinter kiezen, alleen moet u dan voor een zuinige printer gaan. Een tip bij de aanschaf van de printer, kijk of u de cartridges apart kunt vervangen. Dit heeft te maken met het verbruik van kleur inkt in vergelijking met zwarte inkt.

Ook als u wilt scannen en kopiëren is deze printer zeer geschikt. De meeste printers hebben alles in één en hoeft u zich geen zorgen te maken als u een scannetje wil maken.

Laserprinters

Laserprinters staan er om bekend wat prijziger te zijn dan inkjetprinters. Maar waarom is dat? Laserprinters zijn duur in de aanschaf maar print alleen zwart. Wat op lange termijn zeer gunstig kan uitpakken. Als u van plan bent om veel te printen is de laserprinter een hele goede keuze. Wat voor bedrijven ook zeer gunstig is, is dat het zeer snel gaat. En zoals u weet is tijd geld vandaag de dag.

3D printers

We zien ze steeds meer op TV de 3D printers,
maar wist u dat de 3D printer al 30 jaar bestaat?
Dat dacht ik al. Dit komt omdat het voor de normale
gebruiker steeds makkelijker te betalen is en
dus meer gebruikt gaat worden. Ook in steeds meer
bedrijven zien we de nieuwe 3D printer staan en er
komen steeds meer mogelijkheden bij. De technologieën
zijn natuurlijk ook steeds beter geworden en
u hoeft niet meer zelf een 3D schets te tekenen,
u kunt alle design programmetjes downloaden op het net,
en het wordt daarom steeds toegankelijker voor de normale
consument om een 3D printer te kopen.
Wat doet het nou eigenlijk? Letterlijk wordt een digitaal
bestand omgezet naar een tastbaar object.
Dit wordt laagje voor laagje aangemaakt door de printer.
De mogelijkheden zijn enorm en de 3D printers
kunnen bijna alle materialen printen. We zien zelfs dat
het de medische markt aan het opgaan is,
met groot succes! De mogelijkheden zijn eindeloos en we
kunnen niet wachten waar de mogelijkheden ons heen gaat brengen.

Voor ieder feest een gelegenheid voor een videozuil

Zeg eens eerlijk, hoe vaak kijk je een gastenboek van je bruiloft nog in? De meeste mensen zullen heel hard moeten nadenken, voordat ze een antwoord kunnen geven op deze vraag. Het antwoord is meestal nooit. Dat komt normaal gesproken omdat het om een ritueel gaat. Het moet, het hoort erbij of mensen gaan vragen stellen als er geen gastenboek ligt, waar ze hun naam in kunnen schrijven.

Misschien is het tijd om het over een andere boeg te gooien en na te denken over een herinnering die echt leuk is, mensen zelf ook aan het lachen maakt en die zeker weten zal zorgen voor een groot aantal uren plezier. Met een videozuil voor felicitaties maken je gasten binnen twee minuten een herinnering die blijft. Een gesproken wens, die in hoge kwaliteit video wordt opgenomen, met lekker stabiel beeld en kristalhelder geluid.

Dat zorgt niet alleen voor het bruidspaar, het feestvarken of de collega voor veel plezier bij het afkijken, het zorgt ook voor een echt levendige herinnering. Dat is letterlijk bedoeld, want met beelden krijg je natuurlijk veel meer mee van iemand. De maximale tijd dat een opname loopt, zijnde twee minuten is overigens ook niet te lang, maar vooral niet te kort. Bedenk dat je in twee minuten heel wat van je kwijt kan. Tenminste, als je met niet te veel mensen voor de camera staat natuurlijk.

Misschien twijfel je nog of je een bruin gastenboek met vakjes neerligt bij de volgende keer dat je een groot feest geeft. Misschien kijk je op tegen kosten, of tegen het geregel van plaatsen en verwerken en monteren. Niet nodig, helemaal niet zelfs. De kosten voor de plaatsing van een videozuil voor felicitaties vallen enorm mee. Geregel? Daar hoef je al helemaal niet aan te denken bij wat de mooiste dag van je leven kan worden. Een koerier plaatst de zuil immers voor je. Alleen uitpakken en stekker erin, handleiding doorlezen en opnemen. De honderden bruiloftgangers en feestneuzen die de videozuil al hebben gebruikt, hadden in de meeste gevallen de handleiding niet eens meer nodig en konden direct beginnen. Het resultaat: hilarische momenten die je graag nog een keer opzet, al was het alleen maar om te bekijken hoe iedereen op de video veranderd is. Het eindresultaat is overigens ook iets voor Videofelicitaties.nl zelf. Wij monteren de video en sturen hem naar je op. Alle felicitaties op je deurmat.

Zet je fiets veilig op slot met een Axa fietsslot

Uit peilingen is gebleken dat er de laatste jaren een piek te zien is in de diefstal van fietsen. Fietsverzekeringen laten doorschemeren dat de premies voor hun verzekeringen omhoog gaan door de explosieve groei van fietsendiefstal. Zonde geld en dat terwijl fietsendiefstal gemakkelijk te voorkomen is! Want wat is nu de oorzaak van deze stijging in fietsendiefstallen? Voor een klein deel valt dit te wijden aan de fietsendieven die steeds handiger worden in het openbreken van sloten en voor het grootste deel hangt dit samen met een verkeerd gekozen fietsslot. Hoe zet u uw fiets goed op slot, zodat ze nagenoeg niet gestolen kunnen worden?

Stichting Art heeft het ons allereerst wel erg makkelijk gemaakt door een keurmerk te hangen aan het type fietsslot, het zogeheten ART keurmerk. Dit geeft aan hoe goed uw fiets beveiligd is met een bepaald slot. Naar gelang de waarde van uw fiets valt het aan te bevelen kun je een hoger ART keurmerk kiezen. Een ART-2 certificering biedt voldoende bescherming aan een stadsfiets. Indien u een duurdere fiets heeft, kunt u beter kiezen voor een ART-3 slot. Op de website van Stichting Art kunt u fietssloten controleren op het al dan niet hebben van een ART keurmerk. AXA fietssloten staan er bekend om veelal te voldoen aan het ART keurmerk.

Daarnaast valt het aan te bevelen om te kiezen voor een tweede slot om uw fiets nog beter te beveiligen. Een mogelijke keuze is een AXA ringslot met een AXA kettingslot, aldus Stichting Art. Dit is tevens de meest gemaakte keuze. Welke twee type sloten u kiest hangt af van uw eigen wensen. Wilt u het slot gemakkelijk mee kunnen nemen bij uw handbagage dan valt het aan te bevelen te gaan voor een AXA vouwslot. Vind u het belangrijk voldoende kabellengte te hebben bij het vastmaken van de fiets? Dan kunt u kiezen voor het AXA oprolslot. Het is dus van belang dat u nagaat welke prioriteiten u stelt aan uw fietsslot. Op basis van deze wensen kiest u het AXA fietsslot dat bij u past!

Tot slot blijkt uit onderzoeken naar fietsendiefstallen dat fietsen die los op slot staan het eerst gestolen worden. Dit betekent dat fietsen die zijn vast gemaakt aan de fiets zelf, zoals een ringslot, het minst goed beveiligd zijn. Fietsen die zowel zelf op slot staan en daarnaast vast gemaakt zijn aan een omgevingsobject worden minder vaak gestolen. Het wordt fietsendieven dan wel erg moeilijk gemaakt. Het is dus van belang uw fiets niet alleen op slot te zetten met bijvoorbeeld een AXA ringslot, maar ook nog vast te maken aan een boom of fietsenstalling met behulp van bijvoorbeeld een AXA kettingslot.

Welk fietsslot u ook kiest, met AXA fietssloten bent u zeer goed beveiligd tegen fietsendiefstal. Geef fietsendieven geen kans en zet uw fiets altijd goed op slot met een AXA fietsslot!

Wat zijn relatiegeschenken?

Wat zijn relatiegeschenken?

Een relatiegeschenk is een cadeau van een bedrijf aan iemand anders. Dit kunnen hele dure cadeaus zijn, maar ook kleine voorwerpen als sleutelhangers worden cadeau gegeven. Bij een relatiegeschenk gaat het niet om het zozeer om het cadeau, maar om de gedachten erachter. Je wilt de mensen laten zien dat je ze waardeert. Ook kun je hiermee laten zien dat je trots bent op de samenwerking. Waar kies je nou het perfecte cadeau uit? Op het internet zijn er verschillende webshops die relatiegeschenken aanbieden.

Welke relatiegeschenk kies jij?

Een relatiegeschenk kiezen kan moeilijk zijn, omdat er zoveel keus is. Hoe kies je nou het leukste, mooiste, beste cadeau? Doordat er diverse webshops zijn die relatiegeschenken aanbieden, kun je heel gemakkelijk je zoekopdracht verfijnen. Als je een relatiegeschenk geeft moet je ook letten op het seizoen, is het zomer, dan is het wellicht slim om een zonnebril te geven. Is het winter, dan is een muts leuk. Geschenken die het altijd goed doen zijn:

Usb-sticks
Sleutelhangers
Flessen (met water)
Pennen (Bestellen bij De Pennenboer)

Het effect van een relatiegeschenk

Door relatiegeschenken te geven kun je je waardering laten zien. Je laat men zin dat je om hen geeft en dit geeft hen weer een goed gevoel. Dit is niet alles, een relatiegeschenk is ook een vorm van marketing. Op elk geschenk staat je bedrijfslogo opgedrukt, hierdoor ziet men steeds je bedrijf. Dit is belangrijk, want zo word je herkent. Het is ook goed om concurrenten tegen te gaan, want je kunt mensen die geen klanten zijn cadeaus geven en misschien komen ze in de toekomst wel naar jouw bedrijf toe. Een relatiegeschenk geven heeft zoveel voordelen, dat het bijna zonde is als je het niet doet.

Wat maak je een goede planner

We leven in een wereld dat wij te veel dingen willen doen en eigenlijk te weinig tijd voor hebben. Als wij alleen al kijken naar het werk wat we moeten verrichten zie je soms de bomen door het bos niet meer. Toch valt er veel winst te halen voor veel mensen door beter te gaan plannen. Het plannen bestaat uit meerdere delen. Je kunt op lange termijn plannen en op korte termijn. Voor een lange termijn maak je een planning voor een heel jaar. Bij een korte termijn kun je dit opdelen in wekelijkse plannen en maandelijkse planning. Voor sommige is het zelfs handig om dagelijkse planning bij te houden. Wanneer je bezig bent met plannen en doelen hebt gesteld, merk je in het begin dat je moeite hebt om hier standvastig en werkelijk je tijd hieraan moet besteden. Het zal even wennen zijn maar je zult veel effectiever te werk gaan. Een grote valkuil met plannen is dat je soms jezelf vergeet. Plan ook tijd in voor leuke dingen en zorg voor juiste inspanning en ontspanning momenten. Je kunt niet elke moment van de dag volop bezig zijn en blijven rennen en vliegen. Rust is ook een grote sleutel voor succes in je planning.

Structuur

Belangrijk bij het maken van een planning zorgen voor een structuur. Je maakt het voor jezelf overzichtelijk en praktisch. Zorg dat je een planning maakt die haalbaar is. Zorg ook ervoor dat je ruimte houdt voor situaties die je van te voren niet ziet aankomen. Zo hou je nog ruimte om bij te springen wanneer dit nodig is. Bespreek ook je planning met mensen die er zelf ook mee te maken hebben.

SMART

Denk in de termen SMART. (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch, tijdsgebonden) bij je planning. Probeer in doelen te denken. Hoe belangrijk zijn bepaalde takten die je moet doen. Zet de bij de taken ook een cijfer welke prioriteit dit heeft. Dan is je focus ook beter gericht op de belangrijkste taak die je moet doen.

Gebruik tools

Er zijn tegenwoordig handige tools die je via internet kan gebruiken om beter en makkelijker een planning te maken. En misschien wel het grootste voordeel hiervan is; het scheelt ook weer tijd om een mooie overzichtelijke planning te maken. Zeker wanneer je in een groot bedrijf werkt kun je planning software koppelen aan andere mensen die met jou te maken hebben.

De beste app’s voor Apple Watch

Na lang wachten en vele geruchten is op 24 april 2015 de Apple Watch gereleased. Ondanks dat Apple Watch een hoog gadgetgehalte heeft, heeft wel wel degelijk een functie, naast dat je natuurlijk de tijd er op kunt aflezen. In dit artikel beschrijven wij het interview dat wij hebben gehad met specialist in Apple Watch bandjes, www.watchbandjes-shop.nl.

Cheatsheet

Als jij een persoonbent die belangrijke dingen wel eens vergeet dan is Cheatsheet dé app voor jou. Met deze app kun je een lijst met kleine aantekeningen maken zodat je dit kunt raadplegen als je iets vergeet. Denk hierbij aan een wachtwoord, telefoonnummer, naam van een persoon die je net ontmoet hebt en ga zo maar door. Elke aantekening heeft zijn eigen icoontje zodat je het makkelijk kan onthouden. Een erg handige en bruikbare functie voor de Apple Watch.

TripAdvisor

TripAdvisor is een bedrijf dat recensies laat zien van allerlei bedrijven om te eten, plezier te hebben en om te slapen. Met deze app op je watch kun je eenvoudig zoeken waar je lekker kunt eten of een leuke avond kunt hebben. Deze app is vooral handig als je op reis bent en je dus op plekken komt waar je nog nooit geweest bent.

Onefootball

Als je van voetbal houdt is een app die de live scores van de wedstrijden doorgeeft. Een goede app, vinden wij, is Onefootball. Je kunt hierbij je favoriete teams selecteren en wanneer er wat belangrijks gebeurt bij een wedstrijd krijg je hiervan melding op de display van je Apple Watch. Je hoeft nu dus niet meer elke keer op je telefoon te kijken wat de standen zijn terwijl je in gezelschap bent.

Just Press Record

Een populaire app op de iPhone is ook verkrijgbaar als App op de Apple Watch. Door op de rode knop te drukken kun je een bericht inspreken dat wordt opgenomen. Het wordt opgeslagen in de cloud en werkt mooi samen met je iPhone.

Shazam

Heb jij wel eens dat je een liedje hoort op de radio en dat je de titel en artiest niet weet? Dan is Shazam dé app voor jou. Deze app werkt vlekkeloos en herkent de nummers binnen enkele seconden. Ook hiervoor geldt weer dat het een stuk makkelijker is om dit te doen met je horloge in plaats van je telefoon.

Apple Watch bandjes

Om je horloge elke dag te laten matchen met je outfit kun je voordelig aparte Apple Watch bandjes kopen. Dit kan bijvoorbeeld hier.

Heb jij nog goede apps die onmisbaar zijn voor de Apple Watch? Laat het ons weten in een reactie.

Cadeau ideeën

Iemand is jarig. Een vriend, vriendin, zoon of dochter. Je wilt hem of haar een cadeau geven, maar je weet niet wat. Als je weet zijn interesses zijn kan je ervoor zorgen dat je een cadeau koopt dat hem of haar past. Kijk naar de nieuwste trends in media, zoals televisie en magazines. Hier volgen enkele trends van nu als cadeautip.

smartwatch

Smartwatch cadeau

De Smartwatch is in feite smartphone in horloge formaat. De Smartwatch koppel je aan een een smartphone. Hierdoor weet je niet alleen wat de tijd is, maar kan je ook Whatsapp berichten lezen, Facebook updates bijhouden en gebruiken van navigatie via Google Maps. Met de meest geavanceerde Smartwatches kan je zelfs bellen. Met andere tools kan je bijv. meten hoeveel calorieën je dagelijks verbrand, wat je hartslag is en het aantal stappen tellen dat je dagelijks loopt. Je kan de uiterlijk van het display wijzigen met diverse verkrijgbare (gratis) skins. Maak je telefoon retro, modern of klassiek met één van de vele downloadbare skins. Of wijzig de polsband van de horloge van rvs naar leer, textiel of sportieve rubberen materialen. De meest populaire Smartwatch is van Apple, de zogenaamde iWatch. Ook Samsung is enorm populair. Hiernaast zijn er ook andere merken. Samsung is de meest veelzijdige en betaalbare. Denk aan een bedrag van minimaal 300 euro.

Hoverboard ontploft

De hoverboard, ook wel ‘mini-segway’ genoed. Je hebt ze vast wel eens gezien. De hoverboard is geïnspireerd op de wielloze skateboard van de hoofdrolspeler uit de Back to the Future filmreeks. In dit geval heeft de hoverboard wel wielen. Een plateau horizontaal met aan weerszijde een wiel. De hoverboard wordt aangedreven door een oplaadbare accu, waarmee je snelheden kan behalen van circa 10 kilometer per uur. Je moet balanceren, en snelheid maken door met je lichaam te sturen. Er zijn verschillende soorten merken. Je hebt er al één van 250 euro. Onlangs zijn er vele berichten gepubliceerd waarin te lezen is dat er hoverboards zijn ontploft door een elektrische storing. Lees hier het artikel op RTL nieuws.

Gopro Camera

De Gopro action camera is de populairste camera onder de action cams. Er zijn vele alternatieven voor te krijgen, die goedkoper zijn. Met de Gopro kan je filmen in Full HD en soms well 4k video met 30 tot 60 frames per seconden. Hierdoor kan je mooie slomo beelden opnemen. De Gopro wordt veel gebruikt voor het opnemen van actie, zoals op een helm tijdens een motorrit door Zwitserland of op de kayak door een wildwaterbaan. De camera is ook prima geschikt om te monteren op een selfie stick, waarmee je bijv. verslag kan doen van een vakantie met vrienden en vriendinnen.

Goedekope voetbalshirts 2016

Bijna alle kinderen zijn liefhebbers van voetbal. Lionel Messi, Ronaldo of Arjen Robben. Originele voetbalshirts zijn vaak duur, waardoor het niet voor iedereen betaalbaar is. Vooral niet als cadeau. Bij Voetbalshirtkoning.nl kan je alle nieuwste voetbalshirts kopen voor een betaalbare prijs. Uitlopende van kwalitatief hoogwaardige replica shirts tot originele shirt of tenue. Van Real Madred, Manchester United, het Nederlands elftal of andere nationaal en internationale voetbalteams.